برای حفظ سلامتی
و استفاده بهتر
از انواع غذا ها و مرکبات
و سبزیجات و...
باید در یک وعده غذا مواد
پروتئین و نشاسته ای
را با هم مصرف نکنید
منبع(شبکه آفتاب)
درکتاب دکتر ریمون باربوکه چنین نوشته است
۱ - در یک وعده غذا مواد پروتئین و نشاسته ای
را با هم مصرف نکنید
(مواد نشاسته ای مانند سیب زمینی و غلات گندم
و حبوبات مانند
نخود، لوبیا، عدس و غیره را نباید با دانه های
روغنی مانند پسته،
بادام، گردو و غیره را با هم بخورید.
۲ - میوه های شیرین و مواد نشاسته ای
را با هم مخلوط نکنید
و در یک وعده آنها را مصرف نکنید.
۳ - میوه های ترش و شیرین را برای خوردن
با هم مخلوط نکنید.
۴ - میوه های ترش با مواد پروتئینی به استثنای
گردو ترکیب
ناسازگاری دارد.
۵ - غذاهای شیرین را با مواد نشاسته ای نخورید
که این
موضوع خیلی مهم است.
۶ - خربزه و طالبی را به تنهایی بخورید.
۷ - فقط یک نوع از مواد نشاسته ای را
در یک وعده غذا
مصرف کنید.
۸ - در یک وعده غذا بیش از یک غذای پروتئین دار
مصرف نکنید.
۹ - با مواد نشاسته ای، سبزی های سبز مصرف بشود.
۱۰ - با گردو و بادام میوه های ترش یا سبزی های
سبز را بخورید.
۱۱ - اصولا بهتر است که در یک وعده غذایی سبزی و میوه
با هم مصرف نشود.
اگر غذاها خوب با هم ترکیب شوند عمل هضم
آن آسان است
و این کار به تحلیل غذا در بدن کمک می کند.
در یک وعده غذا نباید غذاهای گوناگون را به مقدار
زیاد مصرف کرد،
مخصوصا کسانی که هضم مشکلی دارند
و غذا را
به سختی تحلیل می برند باید
از این کار دوری جویند.
نظرات شما عزیزان: